Zijn jouw autoruiten schoon?

Tips & Tricks

Zijn jouw autoruiten schoon?

We houden allemaal (of toch de meesten van ons) van een streepje zon tijdens de koude herfst-en wintermaanden. Echter kan de laagstaande zon heel wat gevaren met zich meebrengen. Pitstop carwash heeft voor jou enkele tips opgelijst om er voor te zorgen dat jij tijdens deze periode veilig de baan op kan.

Schone autoruiten

Schone autoruiten zorgen voor een goed zicht op de rijbaan en jouw omgeving. De buiten ruiten kan je schoonhouden door het gebruik van ruitenwisservloeistof en een regelmatig bezoekje aan onze wasstraat. De ruiten aan de binnenkant van jouw wagen kan je met één van onze microvezel polyesterdoekjes en glasreiniger schoonmaken. Wist je trouwens dat je bij Pitstop carwash steeds een ‘vers’ doekje krijgt wanneer je jouw vorige doekje inruilt?

 

Goed functionerende zonnekleppen

Een zonneklep is een klep die je omlaag kan doen om het zonlicht voor een deel te blokkeren. Maak hier zeker gebruik van wanneer je niet in de mogelijkheid bent om een zonnebril te dragen.

 

Een zonnebril

Het is interessant om in je wagen steeds een zonnebril binnen handbereik te bewaren. Dit kan je doen door jouw zonnebril in het handschoenkastje of de middenconsole te leggen. Wanneer het zonlicht dermate fel is, kan je jouw ogen beschermen tegen de UV-stralen én verbetert dit ook jouw zicht op de rijbaan en omgeving.

 

Image by whatwolf on Freepik

Zijn jouw autoruiten schoon? : afbeelding 1

Deel deze tip

The Stig

Onbeperkt wassen?

Word Unlimited Club Member

Het kan al vanaf € 1 per dag!
pitstop carwash stripes