Select your track

Ondanks het exclusieve karakter, kan je Pitstop terugvinden op verschillende locaties. De aanpak is identiek, enkel het parcours wijkt af. Ben je in de buurt, en heb je zin in een fotofinish op locatie? Kies dan gerust voor een koerswijziging richting een van onze Pitstop-filialen.

Oostende

Opening Soon

carwash oostende
carwash kaart Pitstop Carwash Pitstop Carwash Pitstop Carwash

Locaties

Tips & tricks

De ene wasstraat is de andere niet: behoed je voor een koude douche, kies voor kwaliteit

Naar een wasstraat gaan waar weinig aandacht wordt besteed aan het risico op zand of steentjes in de borstels of aan de kwaliteit van reinigingsmiddelen, dat doe je meestal slechts eenmalig. Daarom is het belangrijk je keuze niet te laten leiden door een ultra lage prijs - de slechtste raadgever inzake carwashes! - of een gladde verkoper. Bij Pitstop weten we waar we voor staan:  het knapste wasresultaat in een toptijd!

 

Lees meer

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Maar geldt dat ook voor het wassen van je wagen?

Sinds jaar en dag voorzien volbloed autofanaten veelal zelf in de reiniging van hun wagen volgens het aloude Dobbit-adagium ‘Wat je zelf doet, doe je meestal beter.’ Maar dat het ook anders kan - een carwash die je razendsnel een vlekkeloos, schitterend wasresultaat kan voorzien - bewijst Pitstop. 

 

Lees meer
The Stig

Onbeperkt wassen?

Word Unlimited Club Member

Het kan al vanaf € 1 per dag!
pitstop carwash stripes