New! Pitstop Carwash Knokke

Schitterende openingsactie

5 euro korting op alle wasprogramma’s

Hoewel Pitstop al heel wat wagens én hun eigenaars heeft laten stralen, zijn we nieuw in Knokke. Om verknochte doe-het-zelvers, mensen met koudwatervrees of angst om door een wasstraat te rijden letterlijk over de streep te halen, bieden we tijdelijk 5 euro korting op eender welk wasprogramma. Wedden dat je oogjes en je wagen zullen stralen?

Kom genieten van je korting!

Een free carwash? Registreer je hier!

5 euro korting, daar haal jij je neus niet voor op, maar nog liever ga je voor het neusje van de zalm: een gratis Protect+ wasbeurt (waarde: 22 euro) waarbij je wagen pas écht een royale behandeling geniet. Zo laat de keramische coating de lak niet enkel schitteren, maar biedt deze ook langdurige bescherming tegen vuil en zure regen.

Registreer je hier!
Pitstop Carwash

Wat is jouw reden om niet te stralen?

Wat je zelf doet, doe je meestal beter? Althans, dat dacht je, tot een eigen wasbeurt van je wagen een nogal… kras resultaat opleverde? Of is het je angst voor het onbekende - of in dit geval: koudwatervrees - die je weerhoudt om nieuwe wegen in te slaan, waardoor je letterlijk nergens raakt? Een laatste gok dan? Het is ‘ablutofobie’ (angst voor baden en wassen) die maakt dat niet enkel jij, maar ook je wagen gedoemd wordt tot een dof, slordig en onfris voorkomen! Wat ook je reden mag zijn, deze gaat niet op bij Pitstop!

Zie jezelf shinen en maak kans op een gratis jaarabonnement
Zie jezelf shinen en maak kans op een gratis jaarabonnement

Je houdt ervan om op social media te pronken, als het kan liefst met je schitterende, kraaknette wagen? Dan levert het je voor een keer misschien wel méér op dan louter likes! Hoe voel jij je als je auto pas gewassen is? Laat het je vrienden - en de wereld - weten via Facebook of Instagram met de hashtag #shinebrightlikepitstop en word misschien wel beloond met 1 van de 5 gratis jaarabonnementen! Deze actie loopt van 8 april tot 30 juni en geldt enkel voor Pitstop Knokke!

Lees de wedstrijdvoorwaarden na!

Pitstop Carwash
The Stig

Openingsactie Knokke

Schitterende openingsactie! 5 euro korting op alle wasprogramma’s en geniet van een free carwash

Kom genieten van je korting!
pitstop carwash stripes